سه‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۸۶ - ۰۵:۳۵
۰ نفر

کاسرول مخلوط سبزیجات، ازجمله خوراک‌های رایج، پرخاصیت و مغذی در کشورهای اروپای شرقی است که به 2 صورت داغ و سرد سرو می‌شود.

اگرچه یک غذای خارجی است ولی می‌تواند یک شام گرم و سبک تابستانی برای گیاهخواران روزه‌دار باشد.

مواد لازم برای 4 نفر:
- یک عدد بادمجان متوسط (درشت خرد شود)
- 115 گرم یا یک‌دوم پیمانه بامیه (به‌صورت طولی نصف‌شود)
- 225 گرم یا 2 فنجان نخودفرنگی پخته
- 225 گرم یا یک و نیم فنجان لوبیا سبز (درشت خرد شود)
- 4 عدد کدو سبز (حلقه حلقه شود)
- 2 عدد پیاز (ریز خرد شود)
- 450 گرم سیب‌زمینی (درشت خرد شود)
- یک عدد فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز (تخم آن گرفته و خرد شود)
- 400 گرم گوجه‌فرنگی (حلقه حلقه شود)
- 150 میلی‌لیتر یا دوسوم پیمانه آب مرغ
- 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
- 2 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع مخصوص
-  5 قاشق سوپ‌خوری جعفری خردشده
- یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز
- نمک به میزان لازم
- 3 حبه سیر (ریز خرد شود)

طرز تهیه:
فر اجاق‌گاز را روی 190 درجه سانتی‌گراد یا 375 درجه فارنهایت و یا شماره 15 قرار داده و از پیش گرم کنید.

سپس تابه بزرگی آماده کرده و روغن سرخ‌کردنی را داخل آن بریزید و پس از داغ‌شدن روغن روی شعله اجاق‌گاز، ابتدا پیاز را در آن کمی حرارت دهید تا نرم شود، سپس بقیه مواد شامل بادمجان، لوبیا سبز، سیب‌زمینی، کدو، فلفل دلمه‌ای، بامیه و سیر را به آن اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.

یک ظرف پیرکس و یا ظرف دیگری مناسب فر آماده کنید و مخلوط مواد را داخل ظرف به صورت لایه‌لایه به‌گونه‌ای بچینید که در میان لایه‌ها گوجه‌فرنگی خام حلقه‌حلقه‌شده، جعفری خردشده و نخودفرنگی پخته قرار گیرد. البته مزه‌دارکردن مواد با نمک و فلفل قرمز را از یاد نبرید.

در پایان آب مرغ را به همراه 2 قاشق سوپ‌خوری روغن‌زیتون به بقیه مواد اضافه کنید.

در ظرف مخصوص فر را بگذارید و آن را به مدت 60 دقیقه یا تا زمانی که همه مواد داخل آن خوب بپزند، حرارت دهید.

کد خبر 31585

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز